Què és la Associació Discapacitat Visual de Catalunya?

La Associació Discapacitat de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre que ofereix serveis a persones amb discapacitat visual per a millorar la seva qualitat de vida alhora que exerceix una tasca de divulgació de la problemàtica del col·lectiu per a aconseguir millorar la seva integració social.

La finalitat de l’entitat és donar servei a aquestes persones, sense discriminació ni en funció del seu grau de discapacitat que pot ser total (B1), severa (B2) i lleu (B3), ni en funció de la seva nacionalitat.

Visita del President Manuel Antonio Martí,

Recentment el President de l’Associació Discapacitat Visual de Catalunya va visitar BCNBaixavisió mantenint una entrevista amb el seu responsable Ferran Casals, amb qui van acordar fer tasques de col·laboració atenent el mateix objectiu que totes dues entitats comparteixen: millorar la qualitat de vida de pacients amb discapacitat visual.

Call Now Button