Fa unes setmanes es va publicar el nou Pla d’ordenació sanitària pels propers 4 anys a Catalunya i l’òptic optometrista està inclòs com a professional sanitari. Sens dubte aquest és un gran pas endavant per a la nostra professió i ho volem compartir amb tots vosaltres.

Les condicions de contractació dependrà de les diferents gestores, per exemple el ICS gestiona el 35% dels hospitals de Catalunya i per aconseguir una plaça és indispensable apuntar-se a la borsa de treball. La resta de gestores ho faran a la seva manera i per tant, pensem que el millor és sol·licitar la plaça demanant una entrevista i portant el nou pla d’atenció i suposem que s’entrarà igualment en una borsa de treball.

Tots sabem que no són bons temps però al menys hi som al nou pla de Salut i compten amb nosaltres perquè suposem una solució als problemes que hi ha actualment als serveis d’oftalmologia.

Notícia extreta de: Col·legi Oficial d’Òptics i Òptiques Optometristes de Catalunya.

Call Now Button