El Servei Català de Trànsit incideix en la importància de revisar-se la vista per conduir amb seguretat. El missatge de la campanya ‘Veure-hi bé és seguretat. Revisa’t la vista’ es difondrà a través dels 207 panells disposats a les autopistes i carreteres de Catalunya.

El Servei Català de Trànsit (SCT), en col·laboració amb la Federació Espanyola d’Associacions del Sector Òptic (FEDAO) i l’associació Visión y Vida, posa en marxa aquest cap de setmana una campanya a través dels 207 panells de missatgeria variable instal·lats al conjunt d’autopistes i carreteres catalanes -71 del Servei Català de Trànsit i 136 de les concessionàries de les vies, per conscienciar els conductors de la importància de revisar-se la vista per conduir amb seguretat per la xarxa viària.

El missatge de la campanya serà ‘Veure-hi bé és seguretat. Revisa’t la vista’ i es difondrà en els panells durant la primera quinzena de març: des del divendres 2 i fins al divendres 16 de març. D’aquesta manera es recordarà als conductors la necessitat de posar-se al volant o al manillar amb plenes facultats visuals.

Des de Barcelona Baixa Visió ens sumem a la campanya i agraim a FEDAO i Visión y Vida aquesta excel·lent iniciativa.

Veure-hi bé és seguretat. Revisa’t la vista

Call Now Button