Optisoop, la nueva red social del sector ópticoPròximament arriba als nostres ordinadors i telèfons intel·ligents Optisoop, un espai interactiu en el qual informar-se, conversar i consultar tota la informació sobre el sector òptic. Un útil canal que permetrà a l’usuari i al professional comunicar-se d’una forma directa i pròxima.
Segons el seu creador, Rodolfo Puente, l’objectiu d’Optisoop és incentivar la comunicació directa i dinamitzar les vendes de les òptiques. I és que aquesta nova xarxa social compta amb un canal de vendes individualitzat i molt senzill, en el qual el client podrà recollir el seu producte o servei en el mateix establiment.

El llançament de Marketplace serà al setembre d’aquest any i comptarà amb dos perfils d’usuaris:

Perfil d’usuari. A través d’una eina de geolocalització per codi postal, l’usuari accedirà a les ofertes de la seva zona, que podrà recollir en la mateixa òptica. D’aquesta forma, s’eviten les despeses d’enviament, personalitza la venda i potència l’afluència de públic als establiments.

Perfil d’òptic-optometrista. Aporta visibilitat i valor al negoci i incentiva el posicionament i presència en Internet. A més, la plataforma treballa amb tecnologia senzilla pel que els professionals no han de preocupar-se per passarel·les de pagament o factures de transport.

Tots els continguts que es publiquin a Optisoop estaran realitzats per professionals de la salut i periodistes especialitzats en el sector de l’òptica. En aquest sentit, compta amb l’aval de les fundacions més rellevants del sector, com és el cas de la Fundació Salut Visual, FUNSAVI.

“A partir de setembre, mirarem el sector òptic i la salut visual des d’una altra perspectiva, amb una visió més àmplia i completa. Ens veiem en optisoop.com” conclou el seu CEO, Rodolfo Puente.

Call Now Button