El bádminton mejora la miopíaSona estrany però sí, hi ha un esport que pot ajudar a corregir la miopia: el bàdminton.

Aquesta és la conclusió a la qual han arribat a l’Institut d’Oftalmologia rus. L’estudi explica que el tennis i el ping pong són esports que requereixen molta rapidesa d’acomodació, per la qual cosa treballes l’ull de forma constant.

Per a validar la teoria s’han fet proves amb diferents grups de jugadors. Els resultats de l’estudi reflecteixen que el grup que havia practicat el badminton va millorar més dels símptomes que els del segon grup que es van sotmetre a un tractament mèdic. Si s’entrena la visió perifèrica, també es prevé l’augment del defecte causat per l’enfocament continuat a distància pròxima.

Tals són els beneficis d’aquest esport que la pràctica del badminton forma part de l’activitat escolar oficial a Rússia des de l’any passat. L’institut d’oftalmologia rus va concloure que 2 hores diàries de pràctica del bàdminton, 3 o 4 dies per setmana, redueixen els símptomes de la miopia, o com a mínim prevenen el seu augment.

Call Now Button