Loowi 10, la app para afectados de baja visiónEt presentem Loowi 10, una aplicació, disponible per a Android, destinada a aquelles persones que tenen problemes de visió o aquelles persones d’avançada edat amb alguna deficiència visual que no està familiaritzada amb els telèfons intel·ligents.

Aquesta app es caracteritza principalment per ser una agrupació de petites funcionalitats concebudes amb un únic objectiu: fer accessibles els telèfons intel·ligents a qualsevol persona afectada per un problema de baixa visió. Es tracta d’una ajuda visual que permet accedir de forma intuïtiva i senzilla a les funcions bàsiques d’un telèfon intel·ligent amb ambients contrastats, informació oral i un sistema d’ubicació.

Entre les noves millores, cal ressaltar l’arrancada automàtica. L’aplicació arrenca quan el telèfon s’encén, sense necessitat de prémer sobre la icona. També cal destacar la facilitat que ofereix de silenciar i activar el so.

Les funcionalitats generals de Loowi 10 són les següents: menú principal, trucades, contactes, sms, hora i data, accés aplicacions, localitzador, ajustaments (wifi, 3G, bateria, volum, velocitat del sistema de veu, etc.).

En l’actualitat, també han presentat Loowi 10 Trial, que permet provar l’aplicació Loowi 10 Launcher durant 15 dies, totalment de franc.

Loowi 10 Trial i Loowi 10 Launcher estan disponibles a Google Play. El preu de l’aplicació és de 26 € (el preu més baix del mercat) i de franc per a Loowi trial.

La nova versió Loowi 10 Launcher inclou a més dues implementacions originals com: Temps curiós, que indica les prediccions meteorològiques acompanyades de cites cèlebres, i Photo Recorder, que permet incloure un missatge de text o veu a una foto.

Call Now Button