La tecnologia compta amb moltíssimes funcions, una d’elles és facilitar la vida de les persones amb problemes visuals. Habitualment els pacients que pateixen pèrdua de visió són d’edat avançada encara que no hem d’oblidar-nos dels joves.

Lupa electrónica Berilo ZoomA BCN Baixa Visió tractem aquesta deficiència visual, sigui com sigui l’edat del pacient, millorant així la seva qualitat de vida. Per a això, proposem l’ús de la tecnologia aplicada a les lupes electròniques, que permeten veure objectes petits i tots els seus detalls a gran grandària mitjançant una pantalla. N’hi ha de dos tipus: portàtils i de sobretaula. En el següent article ens centrarem en les portàtils.

Les lupes electròniques permeten recuperar l’autonomia amb una tecnologia molt fàcil d’utilitzar i 100% portàtil gràcies al seu reduït i còmoda tamany, que permeten realitzar accions tan quotidianes com llegir la carta d’un restaurant, veure bé les etiquetes i el preu d’un producte a la botiga o fer la lectura del comptador.

A BCN Baixa *Visió volem fer-te la vida més còmoda. Per aquest motiu disposem de models que no només cobreixen la funció de lectura sinó que gràcies a un disseny abatible també permeten l’escriptura com, per exemple, la *Berilo Zoom. Una ajuda visual amb un disseny molt pràctic, senzill i ergonòmic.

Comprar lupa electrónica Berilo Zoom

Disposem de altres lupes electròniques que exerceixen la mateixa funció però presenten diferents dissenys.Lupas electrónicas

La lupa *Litel és molt semblant a l’anterior. També inclou un suport abatible per a la lectura prolongada que permet *escribir. Una funcionalitat ideal per a fer, per exemple, sudokus, sopes de lletres o escriure en les teves anotacions.

Totes dues lupes disposen de “*Freeze *Frame” per a capturar imatges estàtiques.

I, en últim lloc, tenim la *SmartLux Digital. Aquesta ajuda òptica inclou 5 maneres diferents de visualització amb els quals pots veure la pantalla en color, negre sobre blanc, blanc sobre negre, negre sobre groc i groc sobre negre.

<*img *class="*aligncenter *wp-*image-1777" *src="https://www.bcnbaixavisio.com/wp-content/uploads/2017/01/comprar-lupas-electronicas.*jpg" *alt="Comprar lupes electròniques" *title="Comprar lupes electròniques" *width="332" *height="166" />

És una lupa portàtil molt intuïtiva gràcies al més que senzill control tàctic dels botons que, a més, capturan fins a 20 imatges que queden emmagatzemades en el dispositiu. Aquesta ajuda també inclou un suport abatible que quan s’estén afavoreix la lectura i quan es col·loca en una posició inclinada resulta molt útil per a escriure.

Et recomanem que accedeixis a  www.lupaselectronicas.com i descobreixis els beneficis de tenir una lupa electrònica.

Call Now Button