Tenim l’oportunitat de presentar als nostres pacients la nova porta mala sort “lectora de textos i reconeixedora de cares i objectes”.

Es tracta d’una càmera que s’adhereix a la vareta dreta de qualsevol muntura i, mitjançant un programari reconeixedor de textos, ho escaneja i ho recita amb la possibilitat de regular el volum i la velocitat de la veu.

Gafa Orcam

Amb un simple gest amb el dit índex la cambra situa l’objectiu per a escanejar-lo i recitar-lo.

El reconeixement de cares i objectes necessita un previ magatzematge per part del pacient. Una vegada emmagatzemats (capacitat de 100 cares de persones i 150 productes/objectes), només serà necessària l’activació mitjançant un botó i la porta mala sort ens dirà qui tenim davant, el nom del carrer, el producte del supermercat o fins i tot el missatge que tenim en el nostre telèfon mòbil.

Prova-la sense compromís!
Telefona ara al 933 688 336.

Call Now Button