Ja la tenim! Per fi ha arribat la tan demandada ajuda electrònica grandària “DINA4”.

Lupa electrónica Visolux HD XL

Es tracta de la nova lupa electrònica Visolux HD XL, fabricada per la marca alemanya Eschenbach, una lupa electrònica portàtil amb la novetat que la pantalla és de 12″ i ofereix un gran camp visual amb l’augment i la qualitat d’imatge que ens té acostumats la marca alemanya.

En la imatge que segueix podem comparar-la amb la pantalla de 5″ de la lupa electrònica Smartlux HD.

Lupa electrónica portátil Visolux HD XL

Una altra novetat d’aquesta lupa és la possibilitat de maneig tàctil de la pantalla, tant per a desplaçar el text com per a augmentar o reduir la grandària. Recalcar que podem fer-ho tàctil o amb polsadors per a les persones que no estiguin familiaritzades amb pantalles tàctils.

Comprar lupa electrónica Visolux HD XL

Finalment, també podrem accionar “una veu” que ens estarà guiant amb cadascuna de les opcions que seleccionem.

Lupa electrónica baja visión Visolux HD XL

Call Now Button