Estem orgullosos d’anunciar que BCNBaixaVisió ha iniciat una col·laboració amb la fundació Federica Cerdà. Es tracta d’un centre hípic familiar que treballa amb nens o joves que sofreixen algun tipus de discapacitat, o problema d’integració social, als qui tracten mitjançant hipoterapia, activitat rehabilitadora que utilitza al cavall i la fisioteràpia per a estimular diverses àrees físiques i cognitives.

cerda_bcnbaixavisio

Igual que a BCNBaixaVisio, on tractem de millorar la qualitat de vida de persones que sofreixen Baixa Visió, la Fundació Federica Cerdà tracta de fer el mateix amb joves discapacitats per a fomentar la seva independència i afavorir la seva inclusió social.

Us deixem el seu enllaç per a tenir més informació de la labor que desenvolupen des de la fundació: www.fundacionfc.org

Call Now Button