BCNbaixavisió ofereix des d’aquest mes de novembre un nou servei anomenat “Regressió de PIO diària”, principalment dirigit a pacients que pateixen de Glaucoma, Hipertensió ocular, Glaucomes normotensores i pacients amb antecedents familiars de Glaucoma.

Concretament es tracta de 6 mesuraments realitzats cada dues hores durant un dia sencer (10h, 12h, 14h, 16h, 18h i 20h) que permeten obtenir un control total diari de la pressió intraocular (PIO) i controlar possibles fluctuacions o l’evolució al llarg del dia en que es poden obtenir valors diferents.

Amb els resultats s’elabora un informe que el pacient pot presentar al seu oftalmòleg perquè valori els resultats dels mesuraments i el seu possible tractament.

Per a fer els mesuraments fem servir el Tonòmetre de contacte ICARE.

Des de BCNBAIXAVISIO estem orgullosos d’aportar el nostre granet de sorra a les persones amb Baixa Visió i amb problemes de salut ocular

Call Now Button