Al voltant d’un milió de persones a Espanya pateixen la Baixa Visió, aproximadament un 85% són majors de 65 anys la visió dels quals s’ha anat deteriorant fins a ser incapaços de desembolicar-se amb normalitat en les tasques quotidianes.

La meitat d’ells pateixen una degeneració macular associada a l’edat i la resta presenten diverses patologies com retinosis pigmentària, cataractes no operables o retinopatia diabètica, que no tenen més resposta des del punt de vista de l’oftalmologia.

Barcelona Baixa Visió treu el millor partit a la visió que el pacient té, utilitzant els últims productes en baixa visió i comptant amb el suport i assessorament d’òptics-optometristes qualificats i especialitzats en l’estudi de la rehabilitació visual.

Proporcionant ajudes òptiques i ensenyant als pacients a millorar l’ús de la visió que conserven, s’ofereix als usuaris programes especials d’habilitats per a la vida quotidiana i tècniques de mobilitat. S’ensenya a reconèixer els diners, comportar-se a taula, reconèixer peces i desembolicar-se amb normalitat a l’hora de fer tasques com cuinar, planxar o afaitar-se.

Call Now Button