BCN Baixa Visió va participar en el Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia en la seva edició número 43, que va tenir lloc a l’Hotel Barceló-Sants els dies 29 i 30 de novembre i 1 de desembre. Les jornades van tenir actes varis amb diferents personalitats destacades del món de l’oftalmologia:  un curs d’oftalmologia pediàtrica, simposis patrocinats, ponències i taules rodones, i tot relacionat amb el programa científic d’aquesta edició: retina, neurooftalmologia i gestió.

Visita de Joaquim Barraquer al stand de BCN Baixa Visió

El nostre objectiu en participar a les jornades va ser explicar als oftalmòlegs la tasca que duem a terme des de BCN Baixa Visió amb els pacients que pateixen alguna discapacitat visual, i compartir amb ells les nostres inquietuds. També vam donar a conèixer les últimes novetats en ajudes visuals i lents per a pacients amb Baixa Visió amb l’objectiu d’aconseguir una millora en la seva qualitat de vida.

Al nostre estand del Congrés es van acostar personalitats destacades del món de l’oftalmologia com el Professor Joaquim Barraquer (fotografia amb l’equip de BCn Baixa Visió)  Catedràtic de Cirurgia Ocular de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i director de l’Institut Universitari Barraquer, i un dels pioners mundials en la inclusió de lents intraoculars.

Les jornades van tancar amb un gran èxit de participació, que des de l’Òptica BCN Baixa Visió us volem agrair, i esperem trobar-nos de nou en la pròxima edició del congrés amb moltes més novetats per a aconseguir millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitats visuals.

Stand de BCN Baixa Visió en el Congreso de la Sociedad Catalana de Oftalmología

Call Now Button