Abans, si volies tenir els ulls blaus, només calia comprar unes lents de color i posar-te-les quan volies. Ara, pots fer-ho de forma permanent. I és que una clínica de Barcelona ha desenvolupat un làser amb el qual pots aclarir els teus ulls per sempre. El preu d’aquest tractament és de 2.000 € i no requereix de cirurgia ni efectes secundaris demostrats fins al moment.

Segons explica el director de la Clínica Eyecos, Pedro Grimaldos, amb només 5 sessions pots eliminar la capa superficial de melanina per a aclarir de forma natural l’iris, sempre després d’assegurar-se que el pacient no presenta cap efecte advers.

El láser que cambia el color de los ojos

 Aquest procés pot utilitzar-se per a corregir la heterocromia (un ull de cada color) i també en aquelles persones que vulguin, per motius estètics, canviar el color dels seus ulls.

Fins ara, la heterocromia no podia corregir-se de forma permanent i les persones afectades que volguessin igualar el cromatisme dels seus ulls, havien de portar lents de contacte de colors. Aquesta tècnica pot combinar-se amb tractaments per a corregir defectes de graduació ocular, sempre que es deixi un temps prudencial entre tots dos.

Call Now Button