BCN Baixa Visió colabora con la fundación Flexer para los niños con cáncerCom una empresa en la qual donem suport i donem solucions visuals a persones afectades per la baixa visió, sabem de la importància de donar suport a un col·lectiu afectat per una malaltia. És per això que BCN Baixa Visió no dubte a col·laborar amb organitzacions sense ànim de lucre que ajuden les persones que més ho necessiten, com és el cas de la Fundació Natali Dafne Flexer, d’ajuda al nen amb càncer.

La missió d’aquesta organització és millorar la qualitat de vida del nen malalt de càncer, promovent l’accés al tractament adequat i oferint al nen i a la seva família les millors condicions de suport i cura.

La fundació i tots els seus voluntaris lluiten per a:

· Promoure la millora de la qualitat d’atenció en els centres assistencials de tot el país.
· Atendre les necessitats psicosocials del nen malalt de càncer i de la seva família al llarg de les diferents etapes de la malaltia.
· Facilitar l’accés als recursos que permeten la continuïtat del tractament dintre del termini i en la forma escaient.
· Oferir informació d’utilitat sobre els diferents aspectes relacionats amb la malaltia i el seu tractament.
· Defensar els drets del nen malalt de càncer.

La nostra òptica, especialitzada en ajudes visuals per a afectats per baixa visió, és un dels col·laboradors d’aquesta associació, donant suport a les seves iniciatives i solidaritzant-se amb totes les activitats que promouen, en les quals ajuden tants nens i les seves famílies, perquè estem convençuts que un món millor és possible si tots posem el nostre granet de sorra.

Call Now Button