Cuentos adaptados para niños con baja visionInseguretat, incomoditat,i dependència d’un altre. Aquestes són algunes de les sensacions que pot experimentar un afectat per la baixa visió diàriament. Però molt diferent és per a aquells que sí que es mouen en un món borrós permanent, on prima el “sí que es pot”.

Portar una vida el més normal possible és el que desitja qualsevol persona que tingui aquesta malaltia macular. És per això que sovint apareixen campanyes i iniciatives que contribueixen a fer la vida d’aquestes persones més fàcil. És el cas de la campanya que us comptem a continuació.

A Màlaga han creat la iniciativa ”Elaboració de contes adaptats per a nens i nenes amb ceguesa i baixa visió”. Darrere d’aquest bonic projecte es troben l’Equip Específic d’Atenció Educativa a Cecs i Deficients Visuals de Màlaga (CAIDV-ONCE) i el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Universitat de Màlaga.

En total hi ha un llistat de 30 llibres adaptats a les necessitats dels nens amb baixa visió realitzats pels alumnes del segon curs d’Educació Especial de la Universitat de Ciències de l’Educació de la Universitat de Màlaga.

Aquí us deixem el link des del qual podreu accedir a tots els contes infantils, i així els més petits tinguin l’oportunitat de gaudir de divertides a l’una que educatives històries de fantasia:

http://www.juntadeandalucia.es/averroes/caidv/interedvisual/cuentos_adaptados.htm

Call Now Button