Asesoramiento gafas de sol en BarcelonaPel bon clima que caracteritza a la península ibèrica, no ens sorprèn saber que al nostre país es venen més de 25 milions d’ulleres de sol a l’any. Encara que es tracti d’una xifra alta, no tindria res de particular si no fos perquè més de vuit milions, un 33%, es compren en el top manta.

Les òptiques, el lloc tradicional i més fiable per a la compra d’ulleres, venen una mica més de la meitat que els top manta. I aquesta xifra sorprèn encara més si tenim en compte que Espanya és un dels països de la Unió Europea amb major nombre d’òptiques (amb una per a cada 9.700 habitants).

Ramón Noguera, director executiu de la Federació, alerta dels perills que comporta per a la visió la compra d’ulleres de sol en canals no oficials, com els top manta, perquè, segons ell, “no compleixen les normatives vigents i no protegeixen als ulls dels nocius raigs del sol”.

Seguint als top manta, ens trobem amb els grans magatzems, que comercialitzen més de 5.200.000 de parells; les òptiques ocupen el tercer lloc, seguides per les gasolineres i els basars, amb unes vendes que superen els dos milions i mig d’unitats.

Quant a la compra de les ulleres, es calcula que els espanyols canviem d’ulleres cada 3 anys per qüestions merament estètiques (un 31% dels enquestats), per trencament (el 29%) i per pèrdua (en un 10%).

“La gent no sap que les ulleres de sol han de triar-se en funció del tipus de pell i que hi ha quatre nivells de protecció. Aquestes dades sí que els tenen els òptics, però no qui ven ulleres sense estar qualificat”, va assenyalar Javier Cañamero, president de l’Associació Visió i Vida, una entitat que persegueix millorar la visió de les persones.

No és un joc, protegeix els teus ulls dels potents raigs solars. En la nostra òptica t’oferim un gran assortit d’ulleres de sol de les millors marques. Ray-ban, Persol, Spektre, Tom Ford, Hogan… Els nostres qualificats professionals t’aconsellaran sobre la millor opció perquè no danyis els teus ulls.

Call Now Button