Des de BCNBaixavisió, la setmana passada vam tenir la sort de poder oferir una solució per a millorar la qualitat de vida d’un pacient de 86 anys, diagnosticat de DMAE atròfica avançada.

Amb les seves ulleres aconseguia binocular 0,05 difícil sense poder millorar amb nova correcció. El seu objectiu principal era la lectura puntual i continuada. Vi al nostre centre amb esperança però també preparat perquè li diguéssim “no hi ha res per a vostè…”.

DMAE atrófica avanzada

Després de tres sessions de rehabilitació amb una lupa electrònica de sobretaula, ara el pacient pot llegir la lletra petita del periòdic augmentant la lletra 9 vegades (9X) i a poc a poc va guanyant velocitat lectora i reduint fatiga.

Molt contents tant pacient com nosaltres per haver trobat una solució que semblava molt difícil, l’esperança és l’últim que hem de perdre.

Call Now Button