Què és la Fundació IMO?

La Fundació IMO és un organisme que pretén millorar la visió i la qualitat de vida de les persones mitjançant la recerca, la docència, la prevenció i l’acció social, accions que duu a terme mitjançant l’equip de professionals que treballen en l’Institut de Microcirugia Ocular, a més d’altres voluntaris i col·laboradors que, com BCNBaixaVisió, ens unim al projecte.

En l’àmbit de la recerca, la Fundació s’encamina a l’aplicació de tractaments que permetin oferir solució a patologies oculars encara sense cura; en el terreny de la docència, la voluntat és impulsar la col·laboració científica i la formació de noves generacions d’oftalmòlegs.
L’altre gran repte de la Fundació IMO és avançar cap a un model de salut que atorgui cada vegada major importància a la prevenció, incidint en els col·lectius d’especial risc oftalmològic i arribant a aquells que es troben en risc d’exclusió social.

BCNBaixaVisió colabora con la Fundación IMO

Col·laboració amb la Fundació IMO

Des de l’any 2016, BCNBaixaVisió ha tingut l’honor de col·laborar amb la Fundació IMO, ajudant a contribuir al progrés de l’oftalmologia i a la millora de la societat.

Concretament, aquest any s’han fet grans avanços en la recerca de distròfies de retina i s’ha inaugurat el nou àrea de cultius cel·lulars que permet fer un pas més en el desenvolupament de projectes relacionats amb les cèl·lules mare.

En l’àrea de prevenció i acció social, s’ha treballat per a facilitar l’accés a diagnòstics i tractaments de malalties oculars per a col·lectius vulnerables i en risc d’exclusió social.

En aquest sentit, el programa de salut visual per a infància desfavorida, acumula més de 5.600 exploracions oftalmològiques i gairebé 1.300 tractaments sense cost. Igualment, dins del projecte Operació visió, s’han realitzat 25 cirurgies i 8 tractaments gratuïts per a persones en situacions econòmiques precàries amb fortes càrregues familiars o alts nivells de dependència.

Des de BCNBaixaVisió celebrem aquests positius resultats i ens sentim orgullosos d’haver col·laborat en la seva consecució.

Call Now Button