El passat 5 de juny va tenir lloc la quarta edició de “The visual day”, una jornada per a professionals de l’òptica que es va celebrar en la Esade Business School de Barcelona.

A l’esdeveniment van assistir professionals tant del nostre sector com del màrqueting que, al llarg de tres ponències i una taula rodona final, ens van donar la seva perspectiva de com evoluciona el sector òptic, així com les claus per a aprendre, créixer i diferenciar-nos. A més, aquest any com a novetat vam poder estar en contacte permanent amb els ponents via Whatsapp.

thevisualday

Des de BCNbaixavisió decidim assistir ja que en aquesta edició es tractava “l’experiència dels nostres pacients/clients” en els centres òptics, un aspecte que considerem imprescindible. Com sempre, vam agafar bones idees per a millorar i oferir un millor servei a les noves demandes dels pacients/clients que ens demanen i consulten diàriament.

Call Now Button