Qui són Deskomunal computers?

La setmana passada en BCNBaixavisió vam rebre la visita de Deskomunal Computers, una jove empresa especialitzada en la producció d’ordinadors Multitouch amb una interfície gegant i nítida.

El vincle que uneix BCNBaixavisió amb Deskomunal Computers és l’objectiu comú de millorar la vida de persones amb Baixa Visió. En el seu cas, la vida digital, ja que persegueixen trencar la barrera entre les persones amb Baixa Visió i la informàtica actual.

Quins avantatges ofereixen els productes de Deskomunal Computers?

Les pantalles de Deskomunal Computers són 100% multitouch amb un moviment precís i suaus ampliacions, la qual cosa permet actuar amb l’equip de forma natural i usar l’ordinador tocant només la pantalla.

A més, també disposen de teclat accessible ampliat, que permet escriure còmodament gràcies a caràcters més grans, els quals poden personalitzar-se amb contrastos de colors adaptables a les necessitats del lector.

Els seus productes permeten des d’un ús bàsic de l’ordinador, ja sigui per a navegació, planificació de tasques o redacció de correus electrònics; fins a un ús avançat per a jocs, interacció en xarxes socials o programes de pintura.

Des de BCNBaixavisió recomanem els productes distribuïts per Deskomunal Computers, que tenen previst ampliar la seva gamma a partir del pròxim mes de setembre.

Call Now Button