Què és Vuarnet?

Vuarnet és una marca francesa amb seu a Meaux, dedicada a la creació d’ulleres amb cristalls minerals des de l’any 1957. Els seus productes són 100% naturals i reciclables, al contrari que altres ulleres de plàstic “orgànic”. A més, les lents de Vuarnet estan equipades amb la tecnologia Lynx®, la qual cosa garanteix els més alts nivells de durabilitat i protecció, tant en el mar com a les muntanyes o la ciutat.

Quin tipus d’ulleres de sol puc trobar?

Vuarnet produeix un ampli ventall d’ulleres de sol, des de les últimes creacions més innovadores fins a les ulleres de sol icòniques de tota la vida.

Les ulleres de sol Vuarnet estan fetes amb cristalls minerals, creats amb les millors matèries primeres que reben un exclusiu procés de més de 17 etapes de producció, la qual cosa converteix el procés de creació en gairebé un art. Com a conseqüència, les lents aconsegueixen una protecció del 100% davant raigs UV, d’un 99% davant llum blava nociva i un 94% de protecció davant infrarojos.

A més, tots els models (excepte la Glacera XL) permeten que les lents s’adaptin a qualsevol prescripció.

On puc comprar unes ulleres Vuarnet?

Les ulleres Vuarnet només es venen a la botiga central de Paris i a través d’Òptics Vuarnet autoritzats, com BCNBaixavisió.

La nova col·lecció d’ulleres de sol Vuarnet ja ha arribat a BCNBaixavisió, a què esperes per a descobrir-la?

Call Now Button