En aquest blog hem parlat de les principals afectacions visuals que pateix un pacient de baixa visió però, per molts articles que fem parlant sobre aquests defectes visuals, no ens podem fer una idea de què és el que veuen les persones amb cataractes, glaucoma o degeneració macular.

És per això que us hem fet una làmina en la qual, mitjançant una comparativa, us vam mostrar com veu una persona afectada per les malalties que desenvolupen la baixa visió.

¿Cómo ve una persona con baja visión?

Mitjançant aquesta representació podem apreciar com afecta cada malaltia ocular a l’ull i empatitzar més amb les persones que les pateixen.

Si la teva vista, o la d’algun familiar o amic, és semblant a alguna de les que apareixen en la foto, telefona’ns al 93 368 83 36 i et reservarem hora per a fer una de revisió ocular exhaustiva i buscar la millor solució perquè puguis desenvolupar el teu dia a dia amb la màxima normalitat. Som l’òptica de baixa visió a Barcelona de referència. En el nostre equip comptem amb òptics optometristas amb una llarga experiència en aquest camp que li realitzaran un estudi personalitzat del seu cas, li resoldran tots els seus dubtes sobre aquesta afectació ocular i l’ajudaran a fer la seva activitat diària més suportable.

Barcelona Baixa Visió, la seva òptica especialitzada en ajudes visuals de baixa visió de confiança.

Call Now Button