El temps passa volant i ja estem en l’equador de l’estiu. El mes d’agost per a molts és sinònim de vacances. Un any més, la platja continua sent la destinació preferida per a molts de nosaltres perquè a qui no li agrada torrar-se sota el sol i donar-se una capbussada de tant en tant?

El Sol és font de vida i energia, ja que gràcies a ell aconseguim la vitamina D fonamental per al desenvolupament dels ossos. Però com sempre tot ha de fer-se en la seva justa mesura, una exposició responsable és molt beneficiosa per a l’organisme del cos humà.

Gafas de sol para niños

Quan anem a la platja amb els nostres fills hem de parar esment a la cura no tan sols de la seva pell sinó també dels seus ulls. És important protegir-los de les radiacions UV amb fotoprotectores, gorres amb visera i ulleres de sol. 

Els més nens estan exposats a un major risc, ja que els seus sistemes oculars estan menys desenvolupats que els nostres i les seves pupil·les són més grans i, per tant,  reben una major quantitat de llum. Una protecció inadequada i una exposició durant els primers anys de vida pot afavorir l’aparició de malalties visuals com les cataractes o la degeneració macular associada a l’edat. 

Els nens i les nenes amb els ulls clarets són més propensos a patir molèsties davant altes quantitats de llum. En aquest cas si no es protegeixen els seus ulls d’una manera adequada, poden patir fotofòbia.

A BCN Baixavisió trobaràs ulleres de sol homologades – amb el marcat CE que assegura el compliment de la normativa europea – per a protegir els ulls tant dels adults com dels més petits. 

A continuació, mostrem alguns models de la marca Ray *Ban que pots trobar en la nostra òptica:

[*gallery *columns=”2″ *ids=”1714,1715″]

Finalment, et deixem 5 regles bàsiques per a passar un estiu tranquil i segur amb tota la família:

. Evita que els nens s’exposin al sol entre les 12h i les 16h.

. Protegeix-los amb ulleres de sol i gorres (amb visera).

. Aplica’ls crema solar quan surtin al carrer i no només a la platja.

. És molt important que beguin aigua sovint i no esperin a tenir set.

. Els bebès menors de 6 mesos no han d’anar a la platja ni exposar-se al sol.

Amb les ulleres de sol no només els protegiràs del les radiacions UV, sinó també evitaràs que la pols o altres partícules entrin en els seus ulls i causin lesions oculars. 

Call Now Button