Des de BCNbaixavisió treballem per a millorar contínuament la qualitat del nostre servei. En aquest sentit, hem renovat completament el nostre taller propi amb equipament d’última tecnologia que ens permetrà dur a terme tot tipus de muntatges al moment de forma més ràpida i precisa.

Ulleres monofocals al moment

El renovat taller de BCNbaixavisió ofereix la possibilitat de muntar tot tipus d’ulleres monofocals al moment amb graduacions de +4,00/-4,00 i fins a dues diòptries d’astigmatisme, sempre que estiguin en estoc. Aquest servei redueix considerablement el temps d’espera que els nostres clients tenien fins al moment. Ara, qualsevol necessitat de porta mala sort monofocal pot ser atesa in situ i el client pot sortir de l’òptica amb les seves noves ulleres sense necessitat de cita prèvia ni temps d’espera addicionals.

Retoc de vidres i adaptació a noves montures

El pas del temps pot deteriorar una muntura o bé fer necessària la seva adaptació a les noves tendències estètiques del moment, la qual cosa no significa que els cristalls hagin de rebutjar-se si la graduació continua sent la mateixa. No obstant això, tota nova muntura provoca la necessitat de manipular i adaptar els cristalls per al seu correcte encaix. Aquesta necessitat també queda coberta al moment gràcies al nostre renovat taller que permet lliurar la porta mala sort llista per a ser estrenada sense necessitat d’esperes addicionals.

Retoc de vidres i adaptació a montura actual

També pot succeir el cas contrari. És a dir, que la graduació hagi canviat, la qual cosa implica nou cristall, però que la muntura es trobi fins i tot en bon estat de conservació i pugui aprofitar-se. De nou, el taller permet manipular i adaptar els cristalls a la muntura actual, o a la nova en cas que s’optés per una renovació total de la porta mala sort, en el mateix moment i sense necessitat d’esperar més enllà del temps d’espera de recepció dels cristalls.

Des de BCNbaixavisió ara t’oferim la mateixa qualitat de servei, però més ràpid, gràcies al nostre nou taller, ens veiem?.

Call Now Button