La tecnologia compta amb moltíssimes funcions, una d’elles és facilitar la vida de les persones amb problemes visuals. Habitualment els pacients que pateixen pèrdua de visió són d’edat avançada encara que no hem d’oblidar-nos dels joves.
A BCNBaixavisió tractem aquesta deficiència visual, sigui quina sigui l’edat del pacient, millorant així la seva qualitat de vida. Per això, proposem l’ús de la tecnologia aplicada a les lupes electròniques, que permeten veure objectes petits i tots els seus detalls a gran grandària mitjançant una pantalla.

N’hi ha de dos tipus: portàtils i de sobretaula. En el següent article ens centrarem en les una lupa de sobretaula, concretament de la Vari Digital FHD de Eschenback Optik, una amplificadora d’imatge amb monitor Full HD de 15,6 polzades que incorpora un zoom òptic d’entre 1.3x i 45x augments i una càmera que permet colors reals i un ampli camp de visió.

Aquest producte d’alta precisió, a part de poder-se plegar còmodament, ha estat especialment dissenyat per a pacients amb baixa visió ja que compta amb grans botons tàctils i dials giratoris amb sortida de veu que faciliten el seu ús.

Consulta’ns sobre aquesta o qualsevol altra lupa electrònica sense compromís i comença a millorar la teva qualitat de vida.

Call Now Button